gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Svibanjske LARP novosti

Autor: Exxar

jaska6Hrvatski LARP u zadnje vrijeme oživljava svojevrsni preporod, a mi vam prenosimo neke novosti iz domaće LARP zajednice - od otvaranja prve LARP trgovine u Hrvatskoj pa do ovomjesečnih LARP događaja.

Ako ste aktivni larper onda vjerojatno znate sve što se događa u LARP zajednici, no ako kojim slučajem to već ne radite (i naravno, ako niste larper ali vas to zanima), preporučamo vam da pratite LARP Hrvatsku i LARP Novosti. LARP Hrvatska je već neko vrijeme aktivan blog na kojemu osim o novostima vezanim uz LARP događaje možete čitati i različite tekstove o LARP-u iz pera nekolicine autora. LARP Novosti su pak nedavno pokrenuti portal, a služi kao centralno mjesto na kojem možete čitati vijesti iz različitih izvora vezane uz LARP.

Nedavno je otvoren i Diary of a Croatian LARPer. Radi se o blogu (pisanom na engleskom jeziku) na kojemu autor dijeli svoja razmišljanja o LARP-u općenito, ali i o hrvatskim LARP događajima.

Također je otvorena i prva trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za LARP opremu. Arwen LARP Shop uhodava se u poslovanje, a uskoro će u svojoj ponudi imati kvalitetno Calimacil LARP oružje.

I na kraju, kratki pregled ovomjesečnih LARP događaja:

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona