godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Svibanjske LARP novosti

Autor: Exxar

jaska6Hrvatski LARP u zadnje vrijeme oživljava svojevrsni preporod, a mi vam prenosimo neke novosti iz domaće LARP zajednice - od otvaranja prve LARP trgovine u Hrvatskoj pa do ovomjesečnih LARP događaja.

Ako ste aktivni larper onda vjerojatno znate sve što se događa u LARP zajednici, no ako kojim slučajem to već ne radite (i naravno, ako niste larper ali vas to zanima), preporučamo vam da pratite LARP Hrvatsku i LARP Novosti. LARP Hrvatska je već neko vrijeme aktivan blog na kojemu osim o novostima vezanim uz LARP događaje možete čitati i različite tekstove o LARP-u iz pera nekolicine autora. LARP Novosti su pak nedavno pokrenuti portal, a služi kao centralno mjesto na kojem možete čitati vijesti iz različitih izvora vezane uz LARP.

Nedavno je otvoren i Diary of a Croatian LARPer. Radi se o blogu (pisanom na engleskom jeziku) na kojemu autor dijeli svoja razmišljanja o LARP-u općenito, ali i o hrvatskim LARP događajima.

Također je otvorena i prva trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za LARP opremu. Arwen LARP Shop uhodava se u poslovanje, a uskoro će u svojoj ponudi imati kvalitetno Calimacil LARP oružje.

I na kraju, kratki pregled ovomjesečnih LARP događaja:

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona