kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

GURPS Monster Hunters ugledali svjetlo dana!

Autor: Exxar

championsPrvi naslov u novoj žanrovskoj GURPS liniji iz Steve Jackson Games, GURPS Monster Hunters 1: Champions, ugledao je svjetlo dana.

GURPS Monster Hunters je žanrovska linija PDF-only dodataka za GURPS koji na jednom mjestu sadrže sve informacije za brzu pripremu i igru unutar žanra modernih lovaca na nadnaravno, kao što su to ranije učinili GURPS Dungeon Fantasy za klasične dungeon crawlove i GURPS Action za filmsku akciju.

GURPS Monster Hunters 1: Champions tako sadrži informacije za stvaranje likova što uključuje templateove i lensove za uistinu brzu kreaciju bez potrebe za detaljnim prolaskom kroz Basic Set, ali i liste karakteristika prikladnih za žanr ukoliko su vam templateovi prerestriktivni. Osim toga, prezentirane su različite posebne sposobnosti koje lovci na čudovišta često imaju, kao što su magija i psioničke moći, specijalizirana oprema za borbu protiv čudovišta, itd. Da ne nabrajamo svaki detalj, dovoljno je reći kako sve skupa čini jednu vrlo koherentnu, potpunu cjelinu koja omogućuje uskakanje u uloge likova poput onih iz popularnih televizijskih franšiza kao što su Buffy ili Supernatural (da, možete biti i vampir i anđeo). Iako je ovaj serijal optimiziran za lovce na nadnaravno, jednako tako je više nego pogodan i za općeniti tretman modernih settinga u kojima su prisutni magija i ostali natprirodni elementi.

Championsi su samo početak, pa su tako u izradi i daljnja dva naslova u liniji, od kojih će se prvi pozabaviti materijalima za GM-a odnosno sustavima i savjetima za vođenje Monster Hunters avantura. Prodajna cijena GURPS Monster Hunters 1: Champions je 11 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona