Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

GURPS Monster Hunters ugledali svjetlo dana!

Autor: Exxar

championsPrvi naslov u novoj žanrovskoj GURPS liniji iz Steve Jackson Games, GURPS Monster Hunters 1: Champions, ugledao je svjetlo dana.

GURPS Monster Hunters je žanrovska linija PDF-only dodataka za GURPS koji na jednom mjestu sadrže sve informacije za brzu pripremu i igru unutar žanra modernih lovaca na nadnaravno, kao što su to ranije učinili GURPS Dungeon Fantasy za klasične dungeon crawlove i GURPS Action za filmsku akciju.

GURPS Monster Hunters 1: Champions tako sadrži informacije za stvaranje likova što uključuje templateove i lensove za uistinu brzu kreaciju bez potrebe za detaljnim prolaskom kroz Basic Set, ali i liste karakteristika prikladnih za žanr ukoliko su vam templateovi prerestriktivni. Osim toga, prezentirane su različite posebne sposobnosti koje lovci na čudovišta često imaju, kao što su magija i psioničke moći, specijalizirana oprema za borbu protiv čudovišta, itd. Da ne nabrajamo svaki detalj, dovoljno je reći kako sve skupa čini jednu vrlo koherentnu, potpunu cjelinu koja omogućuje uskakanje u uloge likova poput onih iz popularnih televizijskih franšiza kao što su Buffy ili Supernatural (da, možete biti i vampir i anđeo). Iako je ovaj serijal optimiziran za lovce na nadnaravno, jednako tako je više nego pogodan i za općeniti tretman modernih settinga u kojima su prisutni magija i ostali natprirodni elementi.

Championsi su samo početak, pa su tako u izradi i daljnja dva naslova u liniji, od kojih će se prvi pozabaviti materijalima za GM-a odnosno sustavima i savjetima za vođenje Monster Hunters avantura. Prodajna cijena GURPS Monster Hunters 1: Champions je 11 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona