Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Nova transhumanistička izdanja

Autor: Exxar

cities_on_the_edgeVolite li transhumanizam i RPG-ove? Onda bi svakako trebali provjeriti Transhuman Space setting za GURPS te Eclipse Phase RPG. Za njih su nedavno izašla i dva nova PDF-only dodatka: Cities on The Edge za THS i Ego Hunter za EP.

Cities on The Edge je sourcebook iz pera Anders Sandberga i Waldemar Ingdahla koji donosi pregled funkcioniranja gradova u Transhuman Spaceu. Neboderi visoki nekoliko milja, organske građevine, animirani grafiti i samokonfigurirajući hoteli su samo neke od stvari o kojima ćete moći čitati u ovom dodatku koji opisuje život u gradovima. Centralnu poziciju kao primjer detaljno razrađenog grada zauzima Stockholm, a tu je i gotova avantura. Prodajna cijena je 13 američkih dolara.

ego_hunterEgo Hunter je pak kratka avantura sa gotovim likovima za Eclipse Phase, koncipirana kao one-shot ali sa mogućnošću prilagodbe za postojeće kampanje i druge likove. Vrti se oko nekoliko različitih forkova (kopija u različitim stadijima razvoja) iste osobe koji moraju surađuju u potrazi za svojim originalom. On je naime nestao te je optužen za ubojstvo, no situacija je naravno zamršenija nego se čini. Prodajna cijena je svega pet dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona