godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

NASA će otkriti postojanje izvanzemaljskog života?

Autor: ns1

nasa NASA je najavila novinsku konferenciju na kojoj će objaviti novosti o astrobiološkim nalazima koja bi mogla utjecati na daljnja istraživanja o životu u svemiru. Ovakvo priopćenje je izazvalo veliku pozornost jer NASA ne drži konferencije osim ako nema nešto važno za objaviti.

Novinarska konferencija je najavljena za četvrtak 2.12.2010. u 14h EST u Washingtonu u sjedištu NASA-e. Astrobiološko otkriće koje su najavili se drži u velikoj tajnosti te postoje samo nagađanja o čemu bi se moglo raditi. Mnogi smatraju da će ovo biti prva javna i službena potvrda o postojanju života u Svemiru.

"NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday, Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life."

Astrobiologija je područje koje se bavi proučavanjem nastanka, evolucije, razvoja i budućnosti života u Svemiru.

Konferenciji će prisustvovati:

  • Mary Voytek, direktor astrobiološkog programa
  • Felisa Wolfe-Simon, NASA-in astrobiološki znanstveni novak
  • Pamela Conrad, astrobiolog
  • Steven Benner, distinguished fellow
  • James Elser, profesor, Arizona State University (Tempe)

Za sve nas koji konferenciji ne možemo fizički prisustvovati, organiziran je live-stream na stranicama NASA-e (http://www.nasa.gov/ntv). Ako želite saznati malo više o njihovom programu, posjetite njihovu stranicu http://astrobiology.nasa.gov.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona