Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

NASA će otkriti postojanje izvanzemaljskog života?

Autor: ns1

nasa NASA je najavila novinsku konferenciju na kojoj će objaviti novosti o astrobiološkim nalazima koja bi mogla utjecati na daljnja istraživanja o životu u svemiru. Ovakvo priopćenje je izazvalo veliku pozornost jer NASA ne drži konferencije osim ako nema nešto važno za objaviti.

Novinarska konferencija je najavljena za četvrtak 2.12.2010. u 14h EST u Washingtonu u sjedištu NASA-e. Astrobiološko otkriće koje su najavili se drži u velikoj tajnosti te postoje samo nagađanja o čemu bi se moglo raditi. Mnogi smatraju da će ovo biti prva javna i službena potvrda o postojanju života u Svemiru.

"NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday, Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life."

Astrobiologija je područje koje se bavi proučavanjem nastanka, evolucije, razvoja i budućnosti života u Svemiru.

Konferenciji će prisustvovati:

  • Mary Voytek, direktor astrobiološkog programa
  • Felisa Wolfe-Simon, NASA-in astrobiološki znanstveni novak
  • Pamela Conrad, astrobiolog
  • Steven Benner, distinguished fellow
  • James Elser, profesor, Arizona State University (Tempe)

Za sve nas koji konferenciji ne možemo fizički prisustvovati, organiziran je live-stream na stranicama NASA-e (http://www.nasa.gov/ntv). Ako želite saznati malo više o njihovom programu, posjetite njihovu stranicu http://astrobiology.nasa.gov.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona