Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Iron Kingdoms RPG rasprodan

Autor: Exxar

corebookIron Kingdoms: Full Metal Fantasy RPG u optjecaju je jedva dva tjedna, a iz Privateer Pressa javljaju kako su već rasprodali sve svoje zalihe.

Iron Kingdoms inače je fantasy/steampunk setting Privateerovih stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes, a po prvi put je izdan kao setting za d20 prije osam godina. Nedavno je u optjecaj puštena nova verzija RPG-a, ovaj puta koristeći vlastiti Privateerov sustav baziran na njihovim pravilima za minijature, a iz Privateera su već objavili kako su sve svoje zalihe rasprodali te je igru moguće nabaviti jedino u trgovinama. Čak i prije nego ih je iznenadio ovoliki odaziv, u planu su imali snažnu podršku za novu ediciju Iron Kingdomsa, pa su tako za kraj godine najavili prvi dodatak za igru Urban Adventure a za 2013. barem dva hardcover naslova koji će prikazati zemlje settinga. Osim toga, najavljena je kontinuirana online podrška kao i redovni materijali u No Quarter časopisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona