Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Počela Only War beta

Autor: Exxar

corebookFantasy Flight Games učinili su dostupnom beta verziju core rulebooka za svoj nadolazeću WH40KRP igru Only War.

Only War, koji će kao i ostale WH40KRP igre biti prezentiran na dolazećem Gen Conu, igrače stavlja u čizme imperijalnih gardista, prve, posljednje a često i jedine linije obrane Imperija (pih, što bi na ovo rekli svemirski marinci). Pretpostavljamo da se igra neće svoditi na rovovske bitke jer ipak je u većini slučajeva ideja da likovi igrača prežive više od jednog sessiona, pa su tako kao primjeri avantura navedeni različiti zadaci koje inače izvršavaju specijalne postrojbe, dakle iza protivničkih linija.

Da i sami pogledate o čemu se radi, posjetite drivethrurpg.com ili rpgnow.com i preuzmite svoj primjerak beta pravila u PDF obliku. Za svrhe beta testa, otvoren je forum na kojemu možete raspravljati o beti i ostavljati svoj feedback. A kao posebnu pogodnost, FFG svima koji preuzmu beta pravila nude popust od 20 američkih dolara na cijenu PDF verzije core rulebooka jednom kada on bude dostupan najesen.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona