Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warhammer 40,000 Roleplay: Dark Heresy novosti

Autor: Exxar

wh40krp-dark-heresy.jpgIzlazak dugo očekivane Warhammer 40K roleplaying igre najavljen je za 25.1.2008, tjedan dana ranije nego što je do sada bilo planirano.

Istovremeno s core rulebookom, izaći će i Gamemaster's Kit te Character Folio. Online pre-orderi na službenoj stranici Black Industries počeli su prije tjedan dana, a ograničeni collector's edition u 200 primjeraka rasprodan je 10.12. u roku od 6 minuta.

Warhammer 40,000 Roleplay: Dark Heresy prvi je u nizu od tri WH40K roleplaying igre koje će biti izdane tijekom idućih nekoliko godina. Naravno, sve će biti temeljene na istome sistemu koji je vrlo sličan onome iz Warhammer Fantasy Roleplay. U Dark Heresyju igrači poprimaju uloge agenata Imperijalne Inkvizicije u Calixis sektoru, čiji je zadatak istraživati mračne tajne i heretičke spletke te istjerivati mrlju Kaosa i utjecaj vanzemaljskih rasa. Naredne WH40KRP igre bavit će se Rogue Traderima i naposlijetku Svemirskim Marincima.

Kao i Warhammer Fantasy Roleplay, Warhammer 40,000 Roleplay razvija Green Ronin Publishing pod izdavačkom palicom Black Industries, ogrankom izdavačkog krila Games Workshopa zaduženog za izdavanje njihovih roleplaying igara.

Kill the mutant! Burn the heretic! Purge the unclean! 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona