Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Church of The Damned u prodaji

apostasy_gambit_church_of_the_damnedFantasy Flight Games u prodaju su pustili Church of The Damned, još jednu u nizu avantura za pen and paper RPG Dark Heresy, smješten u Warhammer 40000 svemir.

Church of The Damned je drugi nastavak u The Apostasy Gambit kampanji. Igrači poprimaju uloge malog tima akolita na zadatku da istraže jednu duboku i opasnu zavjeru unutar organizacije The Maledictor’s Hand, koja bi mogla uništiti cijeli Calixis sektor. Povijest oskrvnute katedrale, tajne urote, zločini, istraga, demoni - tu je sve što ide uz ovaj mračan i opasan svijet. Church Of The Damned se direktno nadovezuje na avanturu Black Sepulchre, a u planu su i daljnji nastavci, no može se igrati i kao zasebna avantura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona