Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Jade Regent adventure path

brinewall_legacy_150Jade Regent Adventure Path je novi set avantura za Pathfinder koje će izlaziti od kolovoza. Ono što ih čini karakterističnima, jest da se Paizo ozbiljnije baca na obrađivanje azijskih settinga, i pripadajućih specifičnosti, tipa samuraja, ninji i istočnjačkih čudovišta, tipova magije i slično.

Prva avantura ima naziv The Brinewall Legacy, a daje dobar uvod igračima u ovu zanimljivu zemlju. Druga avantura imenom The Night of Frozen Shadow nastavlja priču iz prvog dijela te sukobljava igrače s grupom ubojica imenom Frozen Shadows. Regija koja je dizajnirana prema orijentalnim temama se zove Tian Xia, a uz sam adventure path, u prodaju izlazi i set karata game_mastery_face_cards_150GameMastery Face Cards: Jade Regent, koje će sadržavati crteže povezane uz ovu misterioznu orijentalnu regiju. Katane, ninje, samuraji, shurikeni, i sve što ide uz to. Navalite!

 

{jlvotes}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona