Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Black Crusade, novi Warhammer 40K RPG

Autor: Exxar

logo_475

Fantasy Flight Games najavili su novi Warhammer 40,000 RPG, Black Crusade, u kojem će igači za razliku od dosadašnjih igara iz ove linije preuzeti uloge sljedbenika bogova Kaosa.

announcement_250Black Crusade najavljen je za ovo ljeto a pretpostavljamo kako će u prodaju biti pušten za vrijeme Gen Con Indya, kao što je bio slučaj sa ostalim FFG-ovim WH40KRP igrama. Po trenutnim informacijama, Black Crusade će podržavati igranje i Chaos Space Marinesa kao i "običnih" kultista, a prodajna cijena core rulebooka biti će oko 60 američkih dolara.

Iako smo veliki fanovi WH40KRP linije, ne možemo ne primijetiti kako ovo izgleda kao muženje novaca. Zašto izdavati potpuno novu igru umjesto dodataka za već postojeće ali iz perspektive slugu Kaosa? Zapravo ni originalna ideja Black Librarya za razdvajanje Wahrammer 40,000 Roleplaya na tri zasebne igre nije baš najsretnija iz logističke perspektive, a sada se to i pokazuje. Što je iduće? Izdavanje zasebnog Waaaaagh!1!!1 RPG-a, ili igre iz perspektive Eldara? Njihova potencijalna realizacija u obliku sourcebookova za već postojeće igre također nije baš najspretnija upravo zbog te podjele, sve bi bilo puno jednostavnije da je izdan jedan Warhammer 40K RPG te da su sve ostalo jednostavno sourcebookovi koje uvode nova pravila potrebna za tretman dotičnog podžanra. No, kao i uvijek, ostaje nam jedino pričekati i vidjeti... A svoja razmišljanja o ovome možete podijeliti sa ostalim igračima WH40KRP-a na Eydisu.

core_book_open_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona