Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rogue Trader: Forsaken Bounty

Autor: Exxar

wh40krp_rogue_trader_forsaken_bounty.jpgFantasy Flight Games su na svojem websiteu objavili uvodnu avanturu za nadolazeći Warhammer 40,000: Rogue Trader RPG. Forsaken Bounty bio je njihov prilog nedavno održanom Free RPG Dayu, a sada je ova avantura dostupna svima onima koji nisu imali prilike pridružiti se obilježavanju ovog događaja u nekoj od sudjelujućih trgovina (kakvih u Hrvatskoj nije bilo).

U Forsaken Bountyju igrači poprimaju uloge ključnih članova posade Rogue Trader broda Sovereign Venture, te kreću na put u opasni predio neistraženog svemira poznat kao The Maw kako bi otamo vratili ostatke izgubljenog broda Emperor's Bounty. Naravno, naizgled jednostavna misija nije onakva kakvom se čini.

Forsaken Bounty prvi je pogled na novu igru iz Warhammer 40,000 Roleplay linije, Rogue Trader. Igra će službeno biti objavljena na ovogodišnjem Gen Conu tijekom kolovoza, a Forsaken Bounty sadrži osnovna pravila igre te pregenerirane likove za avanturu.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona