Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kad tamno istekne - pobjednica natječaja!

Autor: sabriel

kadtamnoistekneIzvukli smo sretnu dobitnicu nagradnog natječaja koji smo proveli u suradnji sa Zagrebačkom nakladom, u kojoj se dijelio primjerak romana Tima Powersa Kad tamno istekne.

Nova vlasnica romana Kad tamno istekne je:

Anamarija Jakić iz Metkovića

Čestiramo joj na dobivenoj knjizi, a ostale čitatelje Fantasy Hrvatske potičemo na sudjelovanje u novim nagradnim natječajima u suradnji sa nakladničkom kućom Stari Grad te Zagrebačkom nakladom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona