jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Pazin predstavlja fantasy park

Autor: Belmorn

inspiritpazinProšlog je tjedna u Pazinu predstavljen novi turistički projekt Istrarske županije koji će u Pazin dovesti tematski fantasy zabavni park.

Inspirit Fantasy Park biti će dizajniran s motivima istrarske i slavenske mitologije, a trebao bi imati pet tematskih cijelina, osam tehničkih atrakcija, pet pozornica i dvije igraonice za djecu. Budući park imati će veliki osjećaj imerzije za publiku jer će biti posao animatora da ih uključe u razna događanja i roleplaying igre. O veličini projekta govori i planirani broj zaposlenih: njih 70 stalno zaposlenih i dvostruko više u srcu sezone.

Cijena projekta je 12.5 milijuna eura, a Istarska županija ga je preko Ministarstva turizma i regionalnog razvoja prijavila za financiranje iz fondova Europske unije. Cilj projekta je jačanje istarskog kontinentalnog i tematskog turizma. Ako projekt bude odobren, već ćete 2020. godine moći ploviti Jezerom duhovainspirit 1 i kročiti Čarobnom šumom.

inspirit 3inspirit 4

inspirit 2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona