goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Pazin predstavlja fantasy park

Autor: Belmorn

inspiritpazinProšlog je tjedna u Pazinu predstavljen novi turistički projekt Istrarske županije koji će u Pazin dovesti tematski fantasy zabavni park.

Inspirit Fantasy Park biti će dizajniran s motivima istrarske i slavenske mitologije, a trebao bi imati pet tematskih cijelina, osam tehničkih atrakcija, pet pozornica i dvije igraonice za djecu. Budući park imati će veliki osjećaj imerzije za publiku jer će biti posao animatora da ih uključe u razna događanja i roleplaying igre. O veličini projekta govori i planirani broj zaposlenih: njih 70 stalno zaposlenih i dvostruko više u srcu sezone.

Cijena projekta je 12.5 milijuna eura, a Istarska županija ga je preko Ministarstva turizma i regionalnog razvoja prijavila za financiranje iz fondova Europske unije. Cilj projekta je jačanje istarskog kontinentalnog i tematskog turizma. Ako projekt bude odobren, već ćete 2020. godine moći ploviti Jezerom duhovainspirit 1 i kročiti Čarobnom šumom.

inspirit 3inspirit 4

inspirit 2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona