jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Red Srebrnog Zmaja vas poziva

Autor: Belmorn

red_zmaja_poziv1Udruga Red Srebrnog zmaja poziva zainteresirane vitezove i dame za pisanje, izradu chainmaila i ostale udružne aktivnosti.

(kliknite na plakat)

Red Srebrnog Zmaja je prva zagrebačka udruga mladih ljudi – srednjoškolaca, studenata i akademski obrazovanih građana, osnovana 2002. godine – koja se bavi promicanjem viteštva, srednjovjekovnom oživljenom poviješću i kulturom, očuvanjem starih običaja i vjerovanja te svijeta fantazije.

Pozivaju sve zainteresirane za chainmail radionice, pisanje Grifona, udružne aktivnosti, fantasy i društvene igre ili jednostavno za razgovor s vitezovima da nas posjete tijekom nekog od naših okupljanja!

 

Gdje?

Kukuljevićeva 15, (odmah iznad Britanca).

Kad?

Ponedjeljkom, od 18h do 21h, i četvrtkom, od 19h do 22h.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona