jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Lajkajte nas i dijelite nas!

Autor: Exxar

fhr_logo_transparent

Dragi naši posjetitelji, nedavno smo obnovili mogućnosti ocjenjivanja i dijeljenja sadržaja na portalu s vašim prijateljima.

Našu staru traku koja je omogućavala prosljeđivanje sadržaja na mnoštvo društvenih mreža pa je zbog njihove količine ipak bila nepregledna, zamijenili smo s mnogo jasnijim i preglednijim izbornikom koji sadrži samo najpopularnije servise u ovim krajevima.

Tako sada na dnu svakog članka možete pronaći dobro poznate Facebook Like i Google +1 gumbe, kao i one za dijeljenje članaka na vašim Facebook, Twitter i LinkedIn profilima (dijeljenje članaka na Google+ profilima je ponuđeno kao opcija po klikanju na Google +1 gumb).

Nadamo se kako ćemo ovim putem imati priliku uvidjeti što vam se najviše sviđa na Fantasy Hrvatskoj i da će nam to pomoći da budemo još bolji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona