goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Lajkajte nas i dijelite nas!

Autor: Exxar

fhr_logo_transparent

Dragi naši posjetitelji, nedavno smo obnovili mogućnosti ocjenjivanja i dijeljenja sadržaja na portalu s vašim prijateljima.

Našu staru traku koja je omogućavala prosljeđivanje sadržaja na mnoštvo društvenih mreža pa je zbog njihove količine ipak bila nepregledna, zamijenili smo s mnogo jasnijim i preglednijim izbornikom koji sadrži samo najpopularnije servise u ovim krajevima.

Tako sada na dnu svakog članka možete pronaći dobro poznate Facebook Like i Google +1 gumbe, kao i one za dijeljenje članaka na vašim Facebook, Twitter i LinkedIn profilima (dijeljenje članaka na Google+ profilima je ponuđeno kao opcija po klikanju na Google +1 gumb).

Nadamo se kako ćemo ovim putem imati priliku uvidjeti što vam se najviše sviđa na Fantasy Hrvatskoj i da će nam to pomoći da budemo još bolji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona