Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Feral Cities

Autor: Exxar

shadowrun_feral_cities.jpgIzdan je Feral Cities, worldbook za Shadowrun 4th Edition. U njemu možete čitati o propalim gradovima kojima vladaju divlje bande u najboljem slučaju, ili nemilosrdni zakoni divljine u najgorem. Najgori od njih su Chicago i Lagos, a također su opisani Bogota, GeMiTo, Ženeva, Karavan, ali i Sarajevo.

Ovaj naslov dostupan je u pdf formatu po cijeni od 18 američkih dolara, a od 13. siječnja bit će dostupno papirnato izdanje po $25.

Shadowrun je rpg smješten u blisku budućnost alternativne Zemlje, u kojoj se magija vratila u svijet 2011. godine. Ova kombinacija urban fantasyja i cyberpunka učinila je Shadowrun jednom od najprepoznatljivijih igara na sceni od 1989. kada je izašla prva edicija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona