goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Legend of The Five Rings Third Edition Revised RPG

Autor: Exxar

l5r_rpg_3rd_revised.jpgIz Alderac Entertainment Group dolazi najava revidirane treće edicije Legend of the Five Rings (L5R) roleplaying igre.

Za neinformirane, ovaj RPG smješten je u mistični svijet Rokugan, nalik feudalnom Japanu, no s elementima fantasya i drugih azijskih kultura. Poznat je po fokusu na interakciji među klanovima koji vladaju zemljom, te smrtonosnom sistemu borbe. Treba napomenuti kako igrači L5R RPG-a i (puno više) CCG-a putem međunarodnih turnira imaju veliki utjecaj na razvoj svijeta u kojemu se igre odvijaju.

Revidirana treća edicija na političku scenu Rokugana donosi klan Pauka, te poboljšanja u sistemu poput izglancanih pravila za borbu, kreaciju likova, magiju i drugo. Osim toga, bit će uvrštene promjene u svijetu proizašle iz aktualnog Race for the Throne eventa, u kojem su igrači ove i prošle godine imali priliku postaviti novog Cara Rokugana.

Datum izlaska najavljen je "za ljeto", dakle uskoro.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona