goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Star Wars PocketModel TCG: Order 66

Autor: Exxar

star_wars_pocketmodel.jpgWizKids su najavili izlazak Order 66 ekspanzije za svoj (relativno) novi Star Wars PocketModel TCG negdje tijekom 3. mjeseca ove godine. Kao što je vidljivo iz naslova, ova ekspanzija tematski je centrirana oko istrebljenja Jedija od strane clone troopera, po naredbi novopečenog Imperatora.

Star Wars PocketModel je kombinacija igre minijaturama i ccg/tcg-a. Igra se temelji na borbi minijatura koje dolaze u game packovima (boosterima) zajedno s kartama, koje pak predstavljaju mete (zapravo ciljeve misija) za protivnike ili služe za utjecanje na borbu. Za razliku od minijatura u drugim igrama, PocketModel minijature sastavljaju se od jednostavnih "kartonskih" dijelova koji dolaze pakirani u pločicama pa ih samo treba izbiti van i spojiti.

Ova igra temeljena je na svih 6 Star Wars filmova, ali i na tzv. expanded universeu poznatom iz novela i stripova. Karte i minijature podijeljene su na nekoliko frakcija (Republic, Confederacy of Independent Systems, Empire i Rebel Alliance), te se slobodno mogu kombinirati međusobno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona