Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otkriven novi Star Wars RPG

Autor: Exxar

SWBET_BookFantasy Flight Games na Gen Conu otkrili su svoj nadolazeći Star Wars RPG. Igra će biti smještena u vrijeme originalnih filmova, a slično WH40KRP-u sastojat će se od tri core seta s različitim fokusom, ali istim pravilima.

Prva od tri igre, Star Wars: Edge of The Empire svijetlo dana ugledat će nagodinu a igračima će pružiti priliku preuzimanja uloga lovaca na glave, švercera, istraživača i ostalih (anti)heroja koji svoju sreću traže na rubovima civilizacije. Druga igra, Age of Rebellion izaći će 2014. i fokusirat će se na vojnike, pilote, špijune i ostale pripadnike Rebel Alliancea, dok će posljednja igra Force and Destiny igračima konačno pružiti priliku igranja rijetkih preostalih force usera.

Ako vas zanimaju detalji, FFG su izdali beta verziju pravila, no da ih se dokopate morat ćete se oprostiti od 30 američkih dolara (u FFG-u očito nisu ništa naučili od Paizoa). I naravno, igra će koristiti nestandardne kocke u stilu WFRP-a.

OpenBook

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona