jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljeni Street Legends i Runner's Black Book

Autor: Exxar

street_legendsCatalyst Game Labs najavili su dva nova Shadowrun naslova, a oba će izaći tijekom prve polovice rujna: Street Legends i Runner's Black Book.

Street Legends predstavlja tridesetak slavnih likova iz svijeta Shadowruna, od poznatih runnera preko manipluratora iz sjena do moćnih zmajeva. Uz svakog lika, osim njegovog opisa dolazi i kratka priča, kao i statistike za igru. Ovaj naslova tako može poslužiti kao izvor kontakata, saveznika, protivnika, ali i inspiracije za stvaranje vlastitih likova. Prodajna cijena biti će oko 45 američka dolara.

runners_black_bookRunner's Black Book je pak ogromna kolekcija opreme koja na jednom mjestu u tiskanom izdanju sadrži sav materijal do sada objavljen u PDF-only naslovima Deadly Waves, Gun Heaven, MilSpecTech, This Old Drone, i Unfriendly Skies, kao i nove artikle. Svaki komad opreme osim statistikama i opisom popraćen je i detaljnom ilustracijom u boji. Prodajna cijena biti će oko 40 američka dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona