goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljeni Street Legends i Runner's Black Book

Autor: Exxar

street_legendsCatalyst Game Labs najavili su dva nova Shadowrun naslova, a oba će izaći tijekom prve polovice rujna: Street Legends i Runner's Black Book.

Street Legends predstavlja tridesetak slavnih likova iz svijeta Shadowruna, od poznatih runnera preko manipluratora iz sjena do moćnih zmajeva. Uz svakog lika, osim njegovog opisa dolazi i kratka priča, kao i statistike za igru. Ovaj naslova tako može poslužiti kao izvor kontakata, saveznika, protivnika, ali i inspiracije za stvaranje vlastitih likova. Prodajna cijena biti će oko 45 američka dolara.

runners_black_bookRunner's Black Book je pak ogromna kolekcija opreme koja na jednom mjestu u tiskanom izdanju sadrži sav materijal do sada objavljen u PDF-only naslovima Deadly Waves, Gun Heaven, MilSpecTech, This Old Drone, i Unfriendly Skies, kao i nove artikle. Svaki komad opreme osim statistikama i opisom popraćen je i detaljnom ilustracijom u boji. Prodajna cijena biti će oko 40 američka dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona