aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Fantasy Flight Games dobili Star Wars licencu

Autor: Exxar

boxFantasy Flight Games danas su potvrdili nagađanja koja su već neko vrijeme kružila po internetu - službeno su objavili da su dobili licencu za izradu RPG-ova te igara minijaturama i kartama baziranih na Star Wars univerzumu.

U službenoj objavi ne spominju se igre na ploči, no razumno je očekivati kako su dobili licencu i za njih s obzirom da se taj termin preklapa sa onim igara minijaturama i kartama. Osim objave licence, najavili su i svoje prve dvije Star Wars igre: Star Wars: The Card Game i X-Wing.

Star Wars: The Card Game biti će kooperativni LCG. Smještena u vrijeme originalne trilogije,  igrači (od jednog do četiri) će voditi Rebel Alliance u borbi protiv Galactic Empirea, od masovnih svemirskih bitaka do diplomacije i špijunaže.

conceptX-Wing će pak biti taktička igra minijaturama koja će se u početku temeljiti na sukobima X-Winga i Tie Fightera, a ekspanzije će uvesti dodatne vrste svemirskih brodova. Minijature će biti prepainted, a igra će se temeljiti na scenarijima te mnoštvu taktičkih opcija.

Obje igre planirane su za početak 2012.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona