Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

War! i MilSpecTech za Shadowrun u prodaji, najavljeni novi naslovi

Autor: Exxar

war_250Početkom mjeseca za Shadowrun su u prodaju pušteni novi sourcebookovi War! i MilSpecTech, a također su najavljena dva nova naslova: Conspiracy Theories i Corporate Intrigue.

War! je sourcebook koji donosi mnoštvo informacija za igranje u ratnom okruženju. Fokus je naravno na sabotaži, špijuniranju i akcijama malih jedinicama, a pored savjeta za tretiranje ratnih operacija tu je i mnoštvo nove opreme. Da ne bi sve ostalo na teoretiziranju, knjiga sadrži i ratni setting baziran na sukobu nacija Aztlana i Amazonie. Prodajna cijena tiskane verzije je oko trideset američkih dolara, dok je PDF verzija desetak dolara jeftinija.

MilSpecTech je PDF-only dodatak namijenjen svima kojima osobno naoružanje nije dovoljno. Radi se o katalogu vojnih vozila (za zemlju, zrak i vodu) i odgovarajućeg naoružanja koji ide ruku pod ruku sa Warom ali i zasebno. Prodajna cijena je osam američkih dolara.

milspectech_250Conspiracy Theories je novonajavljeni plot book koji kombinira elemente priče iz sourcebookova War!, Spy Games i Dawn of The Artifacts serije. Sadrži mnoštvo ideja i teorija o tome što se zaista događa iza scena - informacije koje svaki shadowrunner koji imalo drži do sebe mora znati ako želi preživjeti. Naravno, ovaj dodatak je primarno namijenjen GM-ovima te bi bilo najbolje kada bi informacije iz njega do igrača dolazile na kapaljku, ako uopće.

Corporate Intrigue je još jedan nadolazeći plot book a orijentiran je na ideje za avanture vezane uz megakorporacije koje vladaju svijetom Shadowruna. Nastavljajući se na Corporate Guide, Corporate Intrigue sadrži pozadinske informacije o korporacijama, detalje o raznim lokacijama, NPC-ovima i ostali korisnim elementima potrebnima za vođenje kampanja temeljenih na "suradnji" sa korporacijama.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona