Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Steve Jackson Games dodaci

Autor: Exxar

sjgU proteklih mjesec dana Steve Jackson Games izdali su nekoliko dodataka za svoje igre od kojih su neki već dostupni u trgovinama, dok će neki to biti narednih dana: Illuminati: Mutual Assured Distraction, Munchkin Quest: Portal Kombat, Frag Gold Edition: FTW, Munchkin: Go Up A Level i Munchkin: Santa's Revenge.

illuminati_mad_150Illuminati: Mutual Assured Distraction ekspanzija je za kartašku igru zavjera i manipulacije svjetskim poretkom Illuminati. Uvodi 18 novih karata koje su se već pojavile u sada već ugašenom CCG-u Illuminati: New World Order, a koje primjenjuju posebne efekte u igru koji vrijede za sve igrače. Prodajna cijena je oko sedam američkih dolara.

Portal Kombat je dodatak za Munchkin Quest koji donosi 18 portala-prolaza za povezivanje prostorija u dungeonu te 10 karata koje zajedno s portalima omogućuju brzo kretanje s jednog kraja ploče na drugi, i naravno sveopći kaos. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.

FTW je prva ekspanzija za Frag Gold Edition. Unosi obilje novosti u osnovnu igru: novu dvostranu ploču za igranje koja se može spojiti sa onom iz Fraga, nova oružja, eksplozivne bačve, vrata koja se otvaraju pucanjem na prekidače, nove načine igre poput Last Man Standing itd. Prodajna cijena je oko 30 američkih dolara, a povodom izlaska cijena Frag Gold Editiona spuštena je na 35 dolara.

munchkin_gual_150O Go Up A Levelu smo već pisali - radi se o setu koji sadrži nove verzije svih karata koje su izmijenjene izlaskom 19. printinga Munchkina ranije ove godine, te naravno revidirana pravila. Set je namijenjen onima koji već posjeduju stare verzije Munchkina i njegovih ekspanzija, te nije potreban onima koji su već nabavili 19. printing. Prodajna cijena je oko 12 američkih dolara.

I na kraju, Santa's Revenge je "nastavak" Waiting for Santa, mini-ekspanzije za Munchkin izdane povodom prošlogodišnjeg Božića. Djed Mraz zapamtio je prošlogodišnje nepodopštine pa je ovaj puta došao na naplatu, pa tako Santa's Revenge kao i ostale booster ekspanzije za Munchkin sadrže 15 novih karata. Napominjemo da se ne radi o randomiziranim boosterima kao što je to slučak kod TCG-ova, već svaki Santa's Revenge booster sadrži iste karte.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona