goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Imperial Histories natječaj

Autor: Exxar

l5r_imperial_histories_contest_250Alderac Entertainment Group objavili su natječaj povodom izlaska slijedećeg sourcebooka za četvrtu ediciju Legend of the Five Rings RPG-a (L5R). Imperial Histories izaći će tijekom ljeta naredne godine, a obožavatelji ove igre imaju priliku utjecati na sadržaj knjige.

Imperial Histories sourcebook sadržavat će opise deset različitih era u povijesti Rokugana, svijeta u kojem su smješteni L5R RPG i TCG. Neki od tih perioda su The Dawn of the Empire, The Era of the White Stag, The War of Spirits, Heroes of Rokugan: Champions of the Sapphire Throne i The One Thousand Year Darkness. U Alderacu su odabrali devet perioda, a igrači imaju priliku odlučiti koji će biti deseti.

Natječaj traje do 31. listopada, a za sudjelovanje treba poslati prijedlog koji sadrži pozadinske informacije, statistike za igru i ostale elemente koji bi bili prikladni za dotičnu eru. Pobjednik će biti objavljen najkasnije 22. studenoga, a detaljne propise natječaja možete pročitati u službenoj obavijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona