aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Legend of the Five Rings novosti

Autor: Exxar

l5r_empire_at_war_150.jpgU prodaju je upravo puštena najnovija edicija za Legend of the Five Rings (L5R) TCG, Empire at War. Osim toga, Alderac Entertainment Group nedavno su izdali i prvi sourcebook za 4. ediciju L5R RPG-a, Enemies of the Empire.

Empire at War nastavlja priču sage o Rokuganu, a ona se kao i za svaku ediciju temelji na tome kako su igrači igrali na službenim turnirima. Tako ovaj puta epidemija kuge koja je harala Smaragdnim carstvom nije zaustavljena, a klanovi Rokugana svađaju se dok demonska vojska dolazi u poziciju da zada konačni udarac.

Enemies of the Empire je monster book za nedavno izdanu četvrtu ediciju L5R roleplaying igre. Sadrži raznoliki spektar ljudskih i neljudskih protivnika, pogled na živote ronina i kulture istaknutih rasa iz settinga poput Naga i Ratlinga. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

l5r_rpg_enemies_of_the_empire_150.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona