jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Legend of The Five Rings TCG: Plague War

Autor: Exxar

l5r_ccg_plague_war_150.pngAlderac Entertainment Group u prodaju su pustili Plague War, najnoviju ediciju za svoj trading card game Legend of The Five Rings.

Legend of The Five Rings (skraćeno L5R) od većine ostalih TCG-ova razlikuje se po tome što obraća mnogo pažnje na pozadinsku priču igre. Smještena je u zemlju Rokugan koja je bazirana na feudalnom Japanu, a događaji u settingu razvijaju se ovisno o akcijama igrača na službenim turnirima. Tako se u Plague Waru Carstvo Rokugana bori protiv demonske horde, ali i protiv epidemije kuge unutar svojih granica. Hoće li rat biti dobiven ili izgubljen te hoće li stanovništvo biti izliječeno, ovisi o igračima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona