Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Requiem for Rome

Autor: Exxar

vampire_requiemforrome.jpgIzašao je Requiem for Rome, suplement za White Wolfov RPG Vampire: The Requiem. Ova knjiga donosi sve potrebno za igranje vampira u starome Rimu, od njegovih najranijih početaka pa sve do propasti. Tako u njoj možete čitati o Rimu iz perspektive vampira zajedno sa svim intrigama na kojima se temelji vampirsko društvo, o njihovim protivnicima te mnogočemu drugome. Naravno, Requiem for Rome donosi i dodatni sadržaj za igru, poput novog blood magica i jednog novog klana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona