Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Shadowrun: Vice u prodaji

Autor: Exxar

shadowrun_vice_150.jpgCatalyst Game Labs u prodaju su pustili najnoviji sourcebook za svoj poznati cyberpunk fantasy RPG Shadowrun. Shadowrun: Vice donosi obilje informacija o kriminalnom podzemlju u svijetu Shadowruna.

Shadowrun: Vice sadrži informacije o svim slojevima kriminalnog miljea, od uličnih bandi do međunarodnih sindikata. Opisano je dvadesetak kriminalnih organizacija, kako onih koje korijene vuku iz stvarnog svijeta (talijanska mafija, yakuze itd.), tako i onih unikatnih za svijet Shadowruna. A pored opisa organizacija, najvažniji dio knjige su informacije o svim mogućim vrstama kriminala te o zakonu i kako plesati oko njega.

Prodajna cijena ovog softcover sourcebooka na dvjestotinjak stranica je oko 30 američkih dolara, a cijena PDF verzije je desetak dolara manja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona