goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Wizards of the Coast napuštaju Star Wars licencu

Autor: Exxar

starwars_rpg_saga_150.jpgWizards of the Coast objavili su kako će njihova licenca za Star Wars igre isteći tijekom ljeta i da je neće obnavljati. Tako će se Star Wars RPG Saga Edition i Star Wars Miniatures naći u limbu osim ako ih ne otkupi neki drugi izdavač.

Licenca za izdavanje novih proizvoda ističe u svibnju, a izdani proizvodi biti će dostupni u prodaji do kraja kolovoza. Najavljeno je kako će svi planirani naslovi za ove dvije igre biti izdani po utvrđenom rasporedu sve dok licenca ne istekne.

Tako je za Star Wars RPG upravo izdan sourcebook Galaxy of Intrigue koji se bavi političkim manevrianjem i zavjerama u Star Wars univerzumu, a u travnju će biti izdan Unknown Regions koji će se baviti istraživanjem divljih predjela na rubu galaksije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona