goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Legend of The Five Rings TCG: Celestial Edition

Autor: Exxar

l5r_ccg_celestial_edition.jpgTijekom mjeseca u prodaju je pušten novi base set za popularni TCG Legend of the Five Rings. Celestial Edition otvara novo poglavnje u povijesti Rokugana nakon završetka rata poznatog kao War of Dark Fire.

Izdavačka kuća Alderac Entertainment Group kreirala je Legend of the Five Rings setting 1995. godine kao osnovu za TCG i RPG istog naziva. Smješten je u zemlju Rokugan, temeljenu na feudalnom Japanu s obilnim elementima fantasyja. Legend of the Five Rings TCG (i u nešto manjoj mjeri RPG) specifičan je po tome što storyline settinga napreduje ovisno o akcijama igrača na raznim službenim turnirima i ostalim događajima.

Celestial Edition boosteri u prodaji se mogu naći po cijeni od oko 3.5 američka dolara, dok se starter deckovi prodaju po oko 13 dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona