goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Jedi Academy Training Manual

Autor: Exxar

starwars_rpg_jediacademytrainingmanual.jpgWizards of The Coast proteklog su mjeseca izdali još jedan sourcebook za Star Wars Roleplaying Game: Saga Edition - Jedi Academy Training Manual.

Sourcebook nema veze s popularnom računalnom igrom, već je namijenjen da bude ultimativni repozitorij informacija i igraćih materijala vezanih uz jedije i ostale korisnike Sile. Pokriva većinu povijesti Star Warsa - od početaka Stare Republike do pada Imperija i ponovnog osnivanja Jedi Ordera. Osim gomile informacija o Jedi Orderu, jedijima i ostalim Force userima, knjiga sadrži pregršt novih opcija za kreiranje likova vezanih uz Silu, detaljan sistem za customizaciju lightsabera, te pregled najvećih heroja i protivnika Jedi Ordera kroz povijest.

Prodajna cijena ovog hardcover izdanja jest oko 40 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona